Ga naar de inhoud
Logo Rijdende Notaris zwart | Rijdende Notaris

Ondernemingsrechtelijke diensten

B.V. oprichten

Een besloten vennootschap is een van de populairste juridische entiteiten. Een BV kan meerdere (fiscale) voordelen bieden en de aansprakelijkheid van bestuurders beperken.

U kunt via De Rijdende Notaris thuis een BV oprichten voor een bedrag van 595,– (excl. BTW). Dit is inclusief de voorrijkosten, het uurloon van de notaris, de aktes van oprichting en de inschrijving van de vennootschap in het KvK (excl. het eenmalige inschrijftarief).

Wilt u direct een B.V. oprichten? Neem dan contact met ons op.

Stichting oprichten

Een stichting is een rechtspersoon die wordt opgericht om een doel te realiseren dat in de statuten beschreven staat. Stichtingen mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Een stichting heeft geen leden en heeft dus ook geen algemene ledenvergadering. Wilt u een stichting oprichten?

U kunt via De Rijdende Notaris thuis een stichting oprichten voor een bedrag van 595,- (excl. BTW). Dit is inclusief de voorrijkosten, het uurloon van de notaris, de aktes van oprichting etc.

Wilt u een stichting aan huis oprichten? Neem dan nu contact met ons op.

Ondernemingsrechtelijke diensten | De Rijdende Notaris

Overige ondernemingsrechtelijke diensten

Alle ondernemingsrechtelijke diensten kunnen via De Rijdende Notaris worden afgenomen, maar wij hebben niet voor alle producten standaardprijzen bedongen. Wilt u thuis statuten wijzigen, een eenmanszaak naar een BV omzetten of een andere dienst afnemen? Neem dan contact op met De Rijdende Notaris.

Contact opnemen | Notaris Kluitenberg

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u een testament aan huis, uw huwelijkse voorwaarden op locatie of de oprichtingsakte van uw B.V. op kantoor tekenen? Laat de notaris dan naar u toe komen. Altijd vaste prijzen. Gewoon een notaris, maar dan aan huis. Neem contact op met De Rijdende Notaris:

Onze expertises

Relatie & Familie

Samenlevingscontract en huwelijkse voorwaarden

Schenken & Erven

Testament en levenstestament aan huis

Ondernemen & Bedrijf

Ondernemingsrechtelijke diensten

Overige diensten

Overige notariële diensten